×
Home Livescore

Trauner en Priske versterken band tijdens telefoongesprek Feyenoord

Trauner en Priske versterken band tijdens telefoongesprek Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 07:56 uur

Feyenoord-verdediger Gernot Trauner heeft onlangs een diepgaand telefoongesprek gevoerd met de kersverse trainer van de club, Brian Priske. De twee hadden eerder al contact via berichten uitgewisseld, maar dit gesprek bood hen de gelegenheid om elkaar op een persoonlijk niveau beter te leren kennen. Trauner, die deze zomer de overstap maakte naar Feyenoord, is vastbesloten om onder Priske zijn spel verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het team.

Het telefoongesprek tussen Trauner en Priske vond plaats nadat de trainer zijn eerste trainingen met het team had geleid. De Oostenrijkse verdediger was onder de indruk van de visie en aanpak van Priske en is enthousiast om met hem samen te werken. Priske, die bekend staat om zijn tactische inzicht en moderne trainingsmethoden, heeft al laten doorschemeren dat hij hoge verwachtingen heeft van Trauner en gelooft dat de verdediger een belangrijke spil kan worden in het team van Feyenoord.

Trauner, die eerder uitkwam voor LASK Linz, heeft laten weten dat hij zich goed voelt bij Feyenoord en dat hij ervan overtuigd is dat de club onder leiding van Priske successen kan behalen. De verdediger kijkt uit naar de samenwerking met zijn nieuwe trainer en is vastberaden om het beste uit zichzelf te halen in het komende seizoen. Met de steun en begeleiding van Priske hoopt Trauner zijn spel naar een hoger niveau te tillen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de ambities van Feyenoord.