×
Home Livescore

Feyenoord aast op Liverpool-talent Tyler Morton

Feyenoord aast op Liverpool-talent Tyler Morton
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 15:16 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle middenvelder Tyler Morton van Liverpool. Het 21-jarige talent staat in de belangstelling van meerdere clubs, zo meldt The Times. De Rotterdamse club is vastbesloten om de jonge speler aan te trekken en zal tijdens de voorbereiding een grondig oordeel vellen over zijn potentieel.

Tyler Morton heeft indruk gemaakt met zijn spel bij Liverpool en heeft daardoor de aandacht getrokken van diverse clubs in Europa. Feyenoord, onder leiding van trainer Arne Slot, ziet in de jonge Engelsman een versterking voor het middenveld en is vastberaden om hem naar De Kuip te halen.

De clubleiding van Feyenoord is druk bezig met het scouten en beoordelen van potentiële versterkingen voor het nieuwe seizoen. Tyler Morton staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers en de gesprekken met Liverpool over een mogelijke transfer zijn in volle gang. De supporters van Feyenoord hopen dan ook dat de club erin slaagt om deze veelbelovende speler aan te trekken en zo de selectie te versterken voor de komende competitie.