×
Home Livescore

Olympique Marseille mengt zich in strijd om Minteh

Olympique Marseille mengt zich in strijd om Minteh
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 16:48 uur

Olympique Marseille heeft zich officieel gemeld in de race om de handtekening van Yankuba Minteh, zo melden diverse bronnen in de voetbalwereld. Na eerdere berichtgeving van transferexpert Gianluca Di Marzio en The Chronicle uit Engeland, bevestigt nu ook Fabrizio Romano de interesse van de Franse club in de vleugelaanvaller. Op zondag nam Marseille contact op met de vertegenwoordigers van Minteh, waarmee de club duidelijk maakt serieus werk te willen maken van de transfer.

De entourage van Yankuba Minteh zal ongetwijfeld verheugd zijn met de belangstelling van Olympique Marseille. De Franse club staat bekend om zijn rijke historie en fanatieke supportersschare, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor veel spelers. Minteh, die momenteel speelt voor een andere club, zal zich vereerd voelen dat een gerenommeerde club als Marseille interesse toont in zijn diensten.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Olympique Marseille en Yankuba Minteh. De vleugelaanvaller zal ongetwijfeld nadenken over de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten bij de Franse club, terwijl Marseille alles op alles zal zetten om de concurrentie af te troeven en Minteh binnen te halen. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze potentiële transfer.