×
Home Livescore

Jan van Halst: "Frenkie de Jong niet gemist op EK!"

Jan van Halst:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 07:08 uur

Voormalig Ajax-commissaris Jan van Halst heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Jerdy Schouten tijdens het EK. Van Halst, die bekend staat om zijn scherpe analyses, maakte met een knipoog de opmerkelijke suggestie dat het Nederlands elftal Frenkie de Jong niet mist dankzij de indrukwekkende optredens van Schouten.

Schouten, die momenteel speelt voor Bologna in de Serie A, heeft tijdens het EK laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het Oranje-team. Zijn sterke spel op het middenveld en zijn vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, hebben indruk gemaakt op zowel fans als experts zoals Van Halst.

De opmerking van Van Halst over het niet missen van Frenkie de Jong, die een sleutelspeler is bij FC Barcelona, zorgde voor de nodige opschudding onder voetbalfans. De Jong staat bekend om zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, maar Schouten heeft laten zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te presteren en een belangrijke rol te spelen voor het Nederlands elftal.

Met het EK in volle gang en Nederland dat hoopt op succes, blijft de discussie over de impact van spelers zoals Schouten en De Jong levendig. De komende wedstrijden zullen uitwijzen of Schouten inderdaad de afwezigheid van De Jong kan compenseren en zijn stempel kan drukken op het toernooi.