×
Home Livescore

Thiago Almada maakt overstap naar Europa via Olympique Lyon

Thiago Almada maakt overstap naar Europa via Olympique Lyon
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 15:08 uur

Na een jaar vol speculatie en gemiste kansen, lijkt Thiago Almada eindelijk zijn langverwachte overstap naar Europa te gaan maken. De Argentijnse spelmaker, die vorig jaar nog aan de neus van Ajax voorbijging, heeft nu een akkoord bereikt met Olympique Lyon. Deze transfer zal echter niet op de traditionele manier plaatsvinden, maar via een opmerkelijke financiƫle constructie.

Almada, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs. Na een teleurstellende mislukte poging van Ajax om hem binnen te halen, lijkt Lyon nu de gelukkige club te zijn die de jonge Argentijn zal verwelkomen. De Franse club heeft een innovatieve aanpak gekozen om de transfer mogelijk te maken, wat de aandacht trekt van de voetbalwereld.

De details van de financiƫle constructie waarmee Almada naar Lyon zal komen, zijn nog niet volledig bekendgemaakt. Echter, het feit dat de club bereid is om buiten de gebaande paden te treden om deze getalenteerde speler aan te trekken, toont aan hoe graag ze hem willen hebben. Voor Almada zelf betekent deze stap een nieuwe uitdaging en een kans om zijn talent op het hoogste niveau in Europa te laten zien. Voetbalfans zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn debuut in de Ligue 1 en hoe hij zich zal aanpassen aan het Europese voetbal.