×
Home Livescore

Zestienjarig toptalent Jorthy Mokio tekent bij Ajax

Zestienjarig toptalent Jorthy Mokio tekent bij Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 17:16 uur

Ajax heeft een grote slag geslagen door het zestienjarige toptalent Jorthy Mokio officieel te verwelkomen als speler van de club. Dit nieuws werd bevestigd door De Telegraaf, die beschikt over een foto van het presentatiemoment. De jonge Belgische verdediger stond ook in de belangstelling van Bayern M√ľnchen, maar heeft uiteindelijk gekozen voor een avontuur bij de Amsterdamse club.

Mokio wordt door Ajax gezien als een veelbelovend talent en krijgt de kans om in de voetsporen te treden van bekende Belgische verdedigers als Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. De club heeft hem de 'route Alderweireld en Vertonghen' voorgeschoteld, in de hoop dat hij zich op vergelijkbare wijze kan ontwikkelen tot een vaste waarde in het eerste elftal.

Met zijn overstap naar Ajax laat Mokio zien dat hij gelooft in de visie en mogelijkheden van de club. De Amsterdamse club staat bekend om het ontwikkelen van jong talent en het bieden van kansen aan spelers die de potentie hebben om door te groeien naar de absolute top. Mokio zal zich nu gaan richten op het verder ontwikkelen van zijn talent en het waarmaken van zijn dromen in het rood-witte shirt van Ajax.