×
Home Livescore

Belgisch toptalent Jorthy Mokio versterkt team van Alex Kroes

Belgisch toptalent Jorthy Mokio versterkt team van Alex Kroes
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 18:08 uur

Het is feest bij Alex Kroes nu Jorthy Mokio officieel heeft getekend bij zijn team. Het jonge Belgische talent zette maandagmiddag zijn handtekening onder een lucratief meerjarig contract in Amsterdam. De transfer van Mokio naar de hoofdstad komt niet zonder slag of stoot, aangezien Bayern München op het laatste moment probeerde om de deal te dwarsbomen.

De komst van Jorthy Mokio naar het team van Alex Kroes zorgt voor veel opwinding en verwachtingen in de Nederlandse sportwereld. Met zijn indrukwekkende talent en potentieel belooft de jonge Belg een waardevolle aanwinst te zijn voor het team. De keuze van Mokio om voor Amsterdam te kiezen boven het Duitse Bayern München toont aan dat hij gelooft in het project en de visie die Kroes voor ogen heeft.

Alex Kroes kan zijn geluk niet op met de succesvolle afronding van de transfer van Jorthy Mokio. De coach is ervan overtuigd dat het Belgische toptalent een belangrijke rol zal spelen in het behalen van sportieve successen voor het team. Met Mokio aan boord kijkt Kroes vol vertrouwen uit naar de toekomst en de mogelijkheden die de samenwerking met het veelbelovende talent met zich meebrengt.