×
Home Livescore

Jivayno Zinhagel kiest Feyenoord O17 boven PSV, meldt 1908.nl.

Jivayno Zinhagel kiest Feyenoord O17 boven PSV, meldt 1908.nl.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 20:40 uur

Jivayno Zinhagel, de veelbelovende aanvaller van Ajax, zal komend seizoen zijn kunsten vertonen in het Onder 17-elftal van Feyenoord. Dit opvallende nieuws werd bekendgemaakt door 1908.nl, de fansite van de Rotterdamse club. Zinhagel heeft ervoor gekozen om de overstap naar Feyenoord te maken, ondanks interesse van PSV.

De keuze van Zinhagel om voor Feyenoord te kiezen boven een dienstverband bij PSV heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de Nederlandse voetbalwereld. De jonge aanvaller, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft blijkbaar meer vertrouwen in de ontwikkelingsmogelijkheden die Feyenoord hem kan bieden.

Met zijn overstap naar Feyenoord hoopt Zinhagel zijn talent verder te kunnen ontplooien en zich te ontwikkelen tot een speler van formaat. De Rotterdamse club staat bekend om haar jeugdopleiding en de kansen die het talentvolle spelers biedt om door te breken in het eerste elftal. Zinhagel lijkt vastberaden om alles uit zijn potentieel te halen en zijn carrière een nieuwe impuls te geven bij Feyenoord.