×
Home Livescore

Oranje reist per trein naar Berlijn voor EK-wedstrijd.

Oranje reist per trein naar Berlijn voor EK-wedstrijd.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 21:24 uur

Het Nederlands elftal heeft een ongewone maar aangename reis naar Berlijn gemaakt, zo deelde bondscoach Ronald Koeman mee tijdens een persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Oostenrijk. In plaats van de gebruikelijke busrit van het basiskamp in Wolfsburg naar de Duitse hoofdstad, koos Oranje dit keer voor een treinreis. De spelers genoten duidelijk van de verandering van omgeving en de ontspannen sfeer die de treinreis met zich meebracht.

Koeman benadrukte dat de keuze voor de trein niet alleen een praktische overweging was, maar ook een bewuste keuze om de spelers een andere ervaring te bieden en hen zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de komende wedstrijd. De bondscoach was tevreden met hoe de reis was verlopen en gelooft dat het een positieve invloed zal hebben op het teamgevoel en de prestaties op het veld.

De spelers van het Nederlands elftal reageerden enthousiast op de treinreis en deelden foto's en video's van hun reis op sociale media. De ontspannen sfeer en het samenzijn in de trein leken de teamspirit te versterken en de spelers nog meer te motiveren om een goede prestatie neer te zetten tegen Oostenrijk. Met deze vernieuwende aanpak hoopt Oranje niet alleen op sportief succes, maar ook op een hechtere band binnen het team.