×
Home Livescore

Oranje-spelers eerlijk over spel zonder staf, Koeman gerust

Oranje-spelers eerlijk over spel zonder staf, Koeman gerust
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 21:32 uur

Tijdens de meest recente persconferentie van het Nederlands elftal heeft Stefan de Vrij onthuld dat de spelers van Oranje regelmatig onderlinge gesprekken voeren over het spel, zonder de aanwezigheid van de staf. Deze openhartige discussies stellen de spelers in staat om elkaar eerlijk de waarheid te vertellen, wat volgens De Vrij bijdraagt aan een positieve teamdynamiek. De verdediger benadrukte dat deze gesprekken een belangrijk onderdeel zijn van de teamcultuur die bondscoach Ronald Koeman heeft gecreëerd.

De Vrij gaf aan dat het gebrek aan vertrouwen geen issue is binnen de selectie, zelfs niet bij spelers zoals Memphis Depay. Koeman, die bekend staat om zijn vertrouwen in de individuele kwaliteiten van zijn spelers, heeft er alle vertrouwen in dat het team op één lijn zit en gezamenlijk streeft naar succes. De coach waardeert de open communicatie tussen de spelers en gelooft dat dit bijdraagt aan een positieve sfeer binnen de groep.

De onthulling van De Vrij werpt een nieuw licht op de teamdynamiek binnen het Nederlands elftal en benadrukt het belang van eerlijke en open communicatie tussen de spelers. Met het EK voetbal in aantocht, lijkt Oranje goed op weg te zijn naar eenheid en vastberadenheid in de jacht naar succes op het internationale toneel.