×
Home Livescore

Coman mogelijk naar PSG na laatste Bayern-wedstrijd.

Coman mogelijk naar PSG na laatste Bayern-wedstrijd.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 21:40 uur

Het lijkt erop dat Kingsley Coman zijn tijd bij Bayern München mogelijk achter zich laat. De Franse aanvaller, 28 jaar oud, is naar verluidt in gesprek met Paris Saint-Germain, zo meldt de Duitse tak van Sky Sports. Coman, die sinds 2015 voor Bayern speelt, heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van de club, met onder meer het winnen van de Champions League in 2020.

De mogelijke overstap van Coman naar PSG zou een opmerkelijke terugkeer betekenen naar zijn geboorteland Frankrijk. De aanvaller begon zijn professionele carrière bij Paris Saint-Germain, voordat hij naar Juventus en vervolgens naar Bayern München vertrok. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Coman zich ontwikkeld tot een gewaardeerde speler in het internationale voetbal.

Bayern München zal mogelijk op zoek moeten naar een vervanger voor Coman, mocht de transfer naar PSG doorgaan. De club zal een belangrijke schakel in de aanvalslinie moeten vervangen, gezien het talent en de ervaring die Coman met zich meebrengt. De onderhandelingen tussen de clubs en de speler zullen de komende tijd ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld.