×
Home Livescore

Ronald de Boer looft Joey Veerman als nieuwe Busquets

Ronald de Boer looft Joey Veerman als nieuwe Busquets
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 22:16 uur

Voormalig Nederlands international Ronald de Boer heeft zijn bewondering uitgesproken voor de talentvolle Joey Veerman. De 67-voudig international van Oranje is onder de indruk van de voetbalkwaliteiten van de jonge middenvelder. De Boer prijst met name Veermans handelingssnelheid en voetbalvisie, en gaat zelfs zo ver om hem te vergelijken met de gerenommeerde Spaanse middenvelder Sergio Busquets.

De Boer, die zelf bekend stond om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, ziet in Veerman een speler met een vergelijkbaar niveau van spelintelligentie. De jonge Veerman, die momenteel uitkomt voor SC Heerenveen in de Eredivisie, heeft de aandacht getrokken van De Boer vanwege zijn vermogen om het spel te lezen en beslissingen te nemen op cruciale momenten.

Met zijn opvallende prestaties op het veld en zijn vermogen om het spel te dicteren, lijkt Veerman een veelbelovende toekomst in het Nederlandse voetbal tegemoet te gaan. De lof van De Boer zal ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Veerman om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het nationale en internationale voetbaltoneel.