×
Home Livescore

Italië plaatst zich voor knock-outfase EK na spannende wedstrijd

Italië plaatst zich voor knock-outfase EK na spannende wedstrijd
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 23:16 uur

In een zenuwslopende wedstrijd heeft Italië zich op het nippertje weten te kwalificeren voor de knock-outfase van het EK. De Italiaanse ploeg stond op de rand van uitschakeling, maar slaagde erin om op het cruciale moment toe te slaan. Het was een rollercoaster van emoties voor de fans, met een hoofdrol voor de ervaren Luka Modric.

Modric, de routinier van het Italiaanse team, kende een wisselvallige wedstrijd. Hij miste aanvankelijk een strafschop, wat een domper leek te zijn voor zijn ploeg. Echter, de middenvelder herpakte zich en wist even later alsnog de openingstreffer te maken. Het leek erop dat Modric de held van de dag zou worden, maar het lot had een andere wending in petto.

In de laatste minuut van de wedstrijd wist Mattia Zaccagni de Italiaanse droom aan diggelen te schieten door de gelijkmaker binnen te tikken. De teleurstelling was voelbaar bij de Italiaanse spelers en fans, maar uiteindelijk bleek het voldoende om door te gaan naar de volgende ronde. Een ware thriller op het EK, waarin de emoties hoog opliepen en de spanning tot het laatste fluitsignaal te snijden was.