×
Home Livescore

Kroatische kritiek op scheids Makkelie na Kroatië - Italië.

Kroatische kritiek op scheids Makkelie na Kroatië - Italië.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 10:16 uur

Na een tumultueuze wedstrijd tussen Kroatië en Italië kreeg scheidsrechter Danny Makkelie flink wat kritiek te verduren vanuit Kroatische zijde. De gemoederen liepen hoog op nadat Kroatië-boegbeeld Luka Modrić zijn ongenoegen uitte over het optreden van Makkelie. De middenvelder vond dat de scheidsrechter een onacceptabele beslissing had genomen tijdens de wedstrijd.

De kritiek op Makkelie hield niet op bij Modrić. Ook bondscoach Zlatko Dalić sloot zich aan bij de verontwaardiging over de beslissingen van de scheidsrechter. Dalić deelde de mening van Modrić en vond dat Makkelie tekort was geschoten in zijn leiding tijdens het duel tussen Kroatië en Italië.

De discussie over de beslissingen van Makkelie zorgde voor opschudding binnen het Kroatische voetbal. De kritiek van zowel Modrić als Dalić zet de scheidsrechter verder onder druk en doet de vraag rijzen over de objectiviteit en competentie van Makkelie in internationale wedstrijden. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke gevolgen dit zal hebben voor de relatie tussen de Kroatische ploeg en de scheidsrechter.