×
Home Livescore

Jorthy Mokio verruilt KAA Gent voor Ajax Amsterdam

Jorthy Mokio verruilt KAA Gent voor Ajax Amsterdam
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 10:32 uur

Ajax heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door de 16-jarige centrale verdediger Jorthy Mokio aan te trekken. De talentvolle speler zal volgend seizoen definitief voor de Nederlandse club uitkomen, nadat hij besloten heeft KAA Gent te verlaten. Ondanks de inspanningen van de Belgische club om Mokio langer aan zich te binden, heeft de aantrekkingskracht van Ajax de doorslag gegeven.

Voor KAA Gent is het vertrek van Mokio een bitterzoete gebeurtenis. De club is trots op het feit dat een van hun talenten de overstap maakt naar een gerenommeerde club als Ajax, maar tegelijkertijd overheerst ook de teleurstelling. Het is altijd lastig om een veelbelovend talent te zien vertrekken, zeker op zo'n jonge leeftijd.

Jorthy Mokio wordt gezien als een van de grootste talenten in zijn leeftijdscategorie en heeft al indruk gemaakt met zijn spel als centrale verdediger. Zijn overstap naar Ajax biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau en zijn talenten te ontplooien in een van de topcompetities van Europa. Ajax heeft met de komst van Mokio een veelbelovende aanwinst binnen weten te halen en kijkt uit naar wat de toekomst zal brengen met deze talentvolle verdediger in de gelederen.