×
Home Livescore

Derksen verbaasd over passieve Van Dijk tegen Oostenrijk

Derksen verbaasd over passieve Van Dijk tegen Oostenrijk
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 23:32 uur

Voormalig profvoetballer en huidig analist Johan Derksen heeft tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk met grote verbazing gekeken naar de prestaties van Virgil van Dijk. Derksen, bekend om zijn scherpe analyses, was kritisch over het optreden van de Nederlandse verdediger. Volgens Derksen nam Van Dijk bijna geen deel aan het spel, wat hij als zeer zorgwekkend beschouwt.

Derksen, die regelmatig zijn ongezouten mening geeft in diverse voetbalprogramma's, benadrukte dat een speler van het kaliber van Van Dijk meer betrokken moet zijn bij het spel. De analist vindt het kwalijk dat de verdediger niet zijn stempel wist te drukken op de wedstrijd tegen Oostenrijk en hoopt dat Van Dijk snel zijn vorm hervindt.

De kritiek van Derksen op Van Dijk komt op een moment dat de Nederlandse ploeg hoge verwachtingen heeft in het EK. Als een van de sterkhouders in de defensie wordt er veel van Van Dijk verwacht, maar volgens Derksen moet de verdediger nog stappen zetten om zijn topniveau te bereiken. Het is afwachten hoe Van Dijk zal reageren op de kritiek van Derksen en of hij in de volgende wedstrijden zijn vorm kan verbeteren.