×
Home Livescore

AC Milan jaagt op Rode Duivel Romelu Lukaku

AC Milan jaagt op Rode Duivel Romelu Lukaku
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 10:48 uur

AC Milan heeft zijn zinnen gezet op Romelu Lukaku als mogelijke versterking voor het aanstaande seizoen. De Italiaanse topclub is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe spits en lijkt nu te mikken op de Rode Duivel. Lukaku, die momenteel op zoek is naar een nieuwe club na het aflopen van zijn huurperiode bij AS Roma, staat hoog op het verlanglijstje van AC Milan.

De 28-jarige Belgische aanvaller wordt beschouwd als een van de meest gevreesde spitsen in Europa en zou een waardevolle toevoeging zijn voor AC Milan. Met zijn fysieke kracht, doelgerichtheid en ervaring op het hoogste niveau, zou Lukaku een belangrijke rol kunnen spelen in de aanvalslinie van de Italiaanse grootmacht.

De onderhandelingen tussen AC Milan en Lukaku's management zijn naar verluidt in volle gang. Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, lijkt de interesse van de club serieus te zijn. Het is echter nog afwachten of AC Milan aan de financiële eisen van Inter Milan, de huidige club van Lukaku, kan voldoen om de transfer te realiseren.

Als de deal doorgaat, zou Romelu Lukaku een van de meest spraakmakende transfers van het komende seizoen kunnen worden. De fans van AC Milan zullen ongetwijfeld hopen dat de Rode Duivel hun aanvalslinie naar een hoger niveau kan tillen en hen kan helpen om weer mee te strijden om de titel in de Serie A.