×
Home Livescore

Tijjani Noslin kiest SS Lazio boven Manchester United.

Tijjani Noslin kiest SS Lazio boven Manchester United.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 16:32 uur

Het Italiaanse SS Lazio heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door de Nigeriaanse speler Tijjani Noslin aan te trekken. Volgens de bekende Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio bevindt de deal zich in de laatste fase, waardoor de interesse van het Engelse Manchester United te laat lijkt te komen. Noslin, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zal naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Lazio.

De overgang van Noslin naar Lazio markeert een belangrijk moment in zijn carrière, aangezien hij de kans krijgt om zijn talent te laten zien in een van de topcompetities van Europa. De Nigeriaanse aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij zijn vorige club en wordt nu gezien als een veelbelovende aanwinst voor Lazio.

Hoewel Manchester United ook interesse toonde in Noslin, lijkt de club uit de Premier League nu achter het net te vissen. De timing van Lazio was perfect en zij hebben de deal bijna afgerond voordat andere clubs de kans kregen om serieus in gesprek te gaan met de talentvolle speler. Noslin zal naar verwachting snel zijn handtekening zetten onder het contract bij Lazio en zich gaan voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière.