×
Home Livescore

Bologna strijdt om Jorgen Strand Larsen voor 20 miljoen

Bologna strijdt om Jorgen Strand Larsen voor 20 miljoen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 16:48 uur

Bologna heeft zijn zinnen gezet op Jorgen Strand Larsen als potentiële opvolger van Joshua Zirkzee. De Italiaanse club is vastbesloten om de voormalige spits van Groningen aan te trekken en is bereid meer dan twintig miljoen euro neer te tellen om hem naar Italië te halen. Echter, Bologna staat niet alleen in de race om Larsen binnen te halen, aangezien er ook concurrentie is van andere clubs in de Serie A.

De interesse van Bologna in Larsen toont aan dat de club op zoek is naar versterking in de aanvalslinie. Met Zirkzee mogelijk op weg naar de uitgang, ziet Bologna in Larsen een veelbelovende aanwinst die hun aanvalspotentieel kan versterken. De 21-jarige Noorse spits heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Groningen en wordt nu gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Bologna.

De onderhandelingen tussen Bologna en Larsen beloven spannend te worden, gezien de interesse van andere Serie A-clubs. Het is duidelijk dat Larsen een gewilde speler is op de transfermarkt en dat Bologna bereid is om diep in de buidel te tasten om hem naar de Italiaanse competitie te halen. Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om de handtekening van Jorgen Strand Larsen.