×
Home Livescore

Sneijder: Oranje miste Timber's middenveldkwaliteiten tegen Oostenrijk

Sneijder: Oranje miste Timber's middenveldkwaliteiten tegen Oostenrijk
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 22:08 uur

Voormalig Nederlands international Wesley Sneijder heeft zijn mening gegeven over de prestatie van het Nederlands elftal in hun recente wedstrijd tegen Oostenrijk. Sneijder is van mening dat Oranje het talent van Quinten Timber op het middenveld heeft gemist tijdens deze cruciale ontmoeting. De voormalige middenvelder van Feyenoord gelooft dat Timber bepaalde kwaliteiten en aspecten met zich meebrengt die van onschatbare waarde hadden kunnen zijn voor het team.

Sneijder, die zelf een glansrijke carrière heeft gehad bij zowel club- als internationaal niveau, benadrukt dat het cruciaal is om de juiste spelers op de juiste posities te hebben om succes te behalen. Hij is van mening dat Timber de dynamiek en balans op het middenveld had kunnen verbeteren en daarmee een positieve invloed had kunnen hebben op de prestaties van het team.

De oud-international benadrukt dat het belangrijk is voor bondscoach Frank de Boer om alle beschikbare opties te overwegen en de juiste keuzes te maken om het maximale potentieel uit het team te halen. Sneijder gelooft dat het toevoegen van spelers zoals Quinten Timber aan de selectie kan helpen om de zwakke punten te versterken en de kansen op succes te vergroten.