×
Home Livescore

Engelse fans gaan uit hun dak na late gelijkmaker

Engelse fans gaan uit hun dak na late gelijkmaker
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 00:24 uur

In Londen hebben zich spectaculaire taferelen afgespeeld tijdens het duel tussen Engeland en Slowakije. Duizenden Engelse supporters werden wild van vreugde toen Jude Bellingham in de 95ste minuut de gelijkmaker wist te scoren. De sfeer in het stadion was elektrisch en de fans gingen compleet uit hun dak. De beelden van de uitzinnige menigte tonen de passie en liefde voor het Engelse voetbal.

De goal van Bellingham zorgde voor een ongekende ontlading bij de supporters, die al diep in blessuretijd nog hoop hadden op een positief resultaat. De jonge speler werd op handen gedragen door het publiek en zijn naam galmde door het stadion. Het was een moment om nooit te vergeten voor zowel de spelers als de fans.

De emoties liepen hoog op en de Engelse supporters vierden de late gelijkmaker alsof ze het kampioenschap al hadden gewonnen. De passie en trots voor het nationale team waren duidelijk zichtbaar en de beelden van de feestende menigte zullen nog lang in het geheugen gegrift blijven. Het was een avond vol adrenaline en opwinding voor het Engelse voetbal en de supporters zullen deze wedstrijd nog lang koesteren.