×
Home Livescore

Ajax jaagt op Keita: geld nodig voor transfer

Ajax jaagt op Keita: geld nodig voor transfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 10:16 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe aanwinst in de vorm van Mandela Keita. De 22-jarige middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van de Amsterdammers, zo meldt de Belgische transferverslaggever Sacha Tavolieri. Keita, die bekend staat om zijn controle op het middenveld, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Ajax.

Echter, voordat de transfer van Keita naar Amsterdam kan plaatsvinden, moet Ajax nog wel op zoek naar financiële middelen. De club zal de portemonnee moeten trekken om aan de vraagprijs van de speler en zijn huidige club te voldoen. Het is dus aan de directie van Ajax om te bepalen hoe zij deze financiële uitdaging willen aanpakken.

Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel zou Mandela Keita een versterking kunnen zijn voor het team van Ajax. De supporters van de club zullen ongetwijfeld hopen dat de transfer doorgang vindt en dat Keita binnenkort te bewonderen zal zijn in het rood-witte shirt van de Amsterdammers. Ajax zal nu alles op alles moeten zetten om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen en zo de weg vrij te maken voor de komst van Keita naar de Johan Cruijff ArenA.