×
Home Livescore

André Ramalho schittert door afwezigheid bij PSV-training.

André Ramalho schittert door afwezigheid bij PSV-training.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 11:16 uur

PSV-speler André Ramalho schitterde door afwezigheid tijdens de eerste training van het team. De Braziliaanse verdediger heeft een aanbieding van de club op zak, wat de mogelijkheid van een langer verblijf openhoudt. Desondanks lijkt het erop dat zijn toekomst bij PSV toch op losse schroeven staat.

De fans van PSV keken reikhalzend uit naar de terugkeer van Ramalho op het trainingsveld, maar werden teleurgesteld toen de verdediger niet verscheen. Zijn afwezigheid voedt de speculaties over een mogelijke transfer van de Braziliaan.

Hoewel PSV nog steeds hoop koestert op het behouden van Ramalho, wijzen de signalen steeds meer op een aanstaand vertrek. De onderhandelingen tussen de club en de speler lijken in een cruciale fase te zijn beland, waarbij een definitieve beslissing in de lucht hangt.

De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de situatie van André Ramalho bij PSV. De supporters hopen op een positieve wending, maar voor nu blijft het nog even afwachten hoe het vervolg van dit verhaal zal verlopen.