×
Home Livescore

Van 't Schip en Valkanis lobbyen tevergeefs voor Giannoulis bij Ajax

Van 't Schip en Valkanis lobbyen tevergeefs voor Giannoulis bij Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 13:32 uur

In een verrassende wending in de transferperiode van afgelopen winter hebben John van 't Schip en Michael Valkanis zich ingezet voor de mogelijke komst van Dimitris Giannoulis naar Ajax. De ervaren linksback, die op dat moment speelde voor Norwich City, stond hoog op het verlanglijstje van de twee trainers. Met hun overtuigingskracht probeerden zij de clubleiding te overtuigen van de meerwaarde die Giannoulis zou kunnen bieden aan het team van Ajax.

Ondanks de inspanningen van Van 't Schip en Valkanis, bleek de clubleiding van Ajax niet overtuigd van de toegevoegde waarde van de 28-jarige Griekse verdediger. De onderhandelingen tussen de clubs liepen vast en een transfer leek van de baan te zijn. Dit nieuws kwam als een teleurstelling voor zowel de trainers als Giannoulis zelf, die wellicht gehoopt had op een overstap naar de Nederlandse topclub.

Giannoulis, die bekend staat om zijn verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, had mogelijk een interessante aanwinst kunnen zijn voor Ajax. Met zijn ervaring en kwaliteiten had hij het team kunnen versterken in de strijd om nationale en internationale prijzen. Echter, door het uitblijven van een akkoord tussen de clubs zal Giannoulis zijn carrière elders voortzetten en blijft Ajax op zoek naar versterkingen om het team naar een hoger niveau te tillen.