×
Home Livescore

Spartak Moskou en Quincy Promes uit elkaar, deur op kier

Spartak Moskou en Quincy Promes uit elkaar, deur op kier
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 17:48 uur

Spartak Moskou en Quincy Promes gaan definitief uit elkaar. De Nederlandse aanvaller, die al geruime tijd in Dubai verblijft in afwachting van een mogelijke uitlevering aan Nederland, heeft zijn contract bij de Russische club zien verlopen. Ondanks deze ontwikkeling lijken de Russen nog niet helemaal de deur dicht te gooien voor Promes.

Na maanden van onzekerheid is het nu duidelijk dat de wegen van Spartak Moskou en Quincy Promes scheiden. De aanvaller, die in Dubai verblijft vanwege juridische kwesties, zal niet langer de kleuren van de Russische club verdedigen. Het verlopen van zijn contract betekent een definitief afscheid, maar er blijft een sprankje hoop op een mogelijke terugkeer naar Spartak Moskou.

Quincy Promes heeft een turbulente periode achter de rug, waarin zijn toekomst als voetballer aan een zijden draadje hing. Nu zijn contract bij Spartak Moskou is verlopen, staat de Nederlandse aanvaller voor een nieuwe uitdaging. Het is nog onduidelijk wat de toekomst brengt voor Promes, maar één ding is zeker: zijn tijd in Rusland zit erop en er wacht hem een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.