×
Home Livescore

Internazionale neemt afscheid van Davy Klaassen na contractbreuk.

Internazionale neemt afscheid van Davy Klaassen na contractbreuk.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 20:16 uur

Internazionale neemt afscheid van Davy Klaassen. De Nederlandse middenvelder, wiens contract bij de Italiaanse topclub afliep, heeft officieel zijn vertrek aangekondigd. Klaassen had onlangs in een interview met Voetbal International aangegeven dat hij graag nog een jaar langer bij Inter wilde blijven, maar helaas is deze wens niet in vervulling gegaan.

De 28-jarige Klaassen kwam in 2020 over van Ajax naar Internazionale en wist zich al snel in het team te integreren. Zijn harde werk en toewijding op het veld werden gewaardeerd door zowel de club als de fans. Ondanks zijn wens om te blijven, heeft Inter besloten om niet in te gaan op een contractverlenging met de Nederlander.

Het vertrek van Klaassen betekent dat hij op zoek zal gaan naar een nieuwe club om zijn carrière voort te zetten. Verschillende clubs in binnen- en buitenland zullen ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in de diensten van de ervaren middenvelder. Voor Klaassen begint nu een nieuwe fase in zijn loopbaan, waarbij hij zal streven naar succes en speeltijd op het hoogste niveau.

Internazionale bedankt Davy Klaassen voor zijn inzet en toewijding tijdens zijn periode bij de club en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière. De fans zullen de Nederlandse international missen, maar kijken terug op mooie herinneringen en belangrijke bijdragen die hij heeft geleverd aan het team.