×
Home Livescore

Feyenoord jaagt op Costa Ricaanse talent Jeyland Mitchell

Feyenoord jaagt op Costa Ricaanse talent Jeyland Mitchell
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 20:24 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle centrumverdediger Jeyland Mitchell, die momenteel schittert voor Costa Rica op de Copa América. De negentienjarige Mitchell staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdamse club, die hem graag naar De Kuip wil halen. Volgens bronnen binnen de club is Feyenoord van plan om via een tussenpersoon contact te leggen met Mitchell om de mogelijkheden van een transfer te bespreken.

Met zijn sterke optredens op het Zuid-Amerikaanse toernooi heeft Mitchell de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, maar Feyenoord lijkt vastberaden om de verdediger naar Nederland te halen. De club ziet in Mitchell een veelbelovend talent dat goed zou passen in het team van trainer Arne Slot.

De jonge Costa Ricaan zou een welkome versterking zijn voor Feyenoord, dat zich wil versterken voor het komende seizoen. Mitchell wordt gezien als een speler met veel potentieel en zou een belangrijke rol kunnen spelen in de defensie van de Rotterdamse club. Het is nog afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen, maar Feyenoord lijkt vastbesloten om Mitchell naar De Kuip te halen en hem een kans te geven om zijn talent verder te ontwikkelen in de Eredivisie.