×
Home Livescore

Belgische pers troost na EK-uitschakeling, Lukaku bekritiseerd.

Belgische pers troost na EK-uitschakeling, Lukaku bekritiseerd.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 20:56 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van België op het EK tegen Frankrijk, is de Belgische pers bezig met het verwerken van de pijnlijke nederlaag. De Rode Duivels hielden stand tot de 85e minuut van de wedstrijd, maar konden uiteindelijk niet voorkomen dat ze uitgeschakeld werden. Ondanks de nederlaag worden de spelers niet al te veel verweten, met uitzondering van Romelu Lukaku. De spits slaagde er opnieuw niet in om te scoren en krijgt daarom de meeste kritiek te verduren.

De Belgische fans zijn teleurgesteld over het verlies, maar tonen begrip voor de inzet van het team. De Rode Duivels hebben gestreden tot het einde en hebben laten zien dat ze tot de top van Europa behoren. Toch zal de pijn van de uitschakeling nog even blijven hangen bij zowel de spelers als de supporters.

Romelu Lukaku, die als topscorer van België grote verwachtingen had, zal zichzelf waarschijnlijk het meest teleurstellen. Ondanks zijn harde werk en inzet lukte het hem niet om het net te vinden in de beslissende wedstrijd tegen Frankrijk. De kritiek op Lukaku zal ongetwijfeld zwaar wegen, maar hopelijk kan hij dit gebruiken als motivatie om sterker terug te komen in de toekomst.

De Belgische pers zal de komende dagen ongetwijfeld dieper ingaan op de redenen achter de uitschakeling en de prestaties van de individuele spelers. De focus zal liggen op het verwerken van de teleurstelling en het kijken naar de toekomst, waarbij de Rode Duivels hopelijk sterker en vastberaden terug zullen keren op het internationale toneel.