×
Home Livescore

Fred Rutten prijst Erik ten Hag's keuze assistenten

Fred Rutten prijst Erik ten Hag's keuze assistenten
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 21:32 uur

In een recent interview heeft voormalig assistent-trainer Fred Rutten zijn lof geuit over de keuzes van Erik ten Hag bij Ajax. Rutten is van mening dat Ten Hag een uitstekende beslissing heeft genomen door René Hake aan te stellen als assistent. De ervaren Rutten, die zelf jarenlang actief was als assistent-trainer, prijst de kwaliteiten van Hake en gelooft dat zijn toevoeging aan de technische staf van Ajax van grote waarde zal zijn.

Naast zijn lof voor de keuze van Hake, sprak Rutten ook over de aanstelling van Ruud van Nistelrooij als assistent-trainer bij de Amsterdamse club. Hoewel Rutten aangaf dat hij de keuze voor Van Nistelrooij begrijpt, gaf hij toe dat deze benoeming hem wel enigszins verraste. Desalniettemin is Rutten positief gestemd over de toevoeging van de voormalige topspits aan de technische staf en gelooft hij dat Van Nistelrooij een waardevolle bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de spelers bij Ajax.

Met de versterkingen van Hake en Van Nistelrooij lijkt de technische staf van Ajax steeds meer vorm te krijgen onder leiding van Erik ten Hag. De keuzes van de hoofdtrainer worden gesteund door Rutten, die zijn vertrouwen uitspreekt in de nieuwe aanwinsten en de impact die zij zullen hebben op het team. Ajax-fans kunnen dan ook met optimisme uitkijken naar het nieuwe seizoen, waarin de club hoopt opnieuw successen te behalen onder de leiding van dit vernieuwde trainersduo.