×
Home Livescore

Van der Sar vindt rust na hersenbloeding en Ajax-perikelen

Van der Sar vindt rust na hersenbloeding en Ajax-perikelen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 07:08 uur

Voormalig topkeeper en huidig algemeen directeur van Ajax, Edwin van der Sar, heeft eindelijk weer rust gevonden in zijn leven na de hersenbloeding die hem vorig jaar juli trof. Het afgelopen jaar was voor de voetballegende een ware rollercoaster, met ups en downs terwijl hij herstelde van de gezondheidsschok. Ondanks de moeilijke periode bleef Van der Sar af en toe nog contact houden met zijn geliefde club Ajax.

Na maanden van revalidatie en herstel, lijkt het erop dat de voormalige doelman weer langzaam zijn draai begint te vinden. Van der Sar heeft aangegeven dat hij dankbaar is voor de steun die hij heeft ontvangen van zijn familie, vrienden en collega's tijdens zijn herstelproces. De rust die hij nu ervaart, geeft hem de ruimte om zich te focussen op zijn gezondheid en welzijn.

Hoewel Van der Sar nog steeds betrokken is bij Ajax als algemeen directeur, heeft hij aangegeven dat zijn gezondheid en herstel op dit moment zijn prioriteit hebben. De voormalige Oranje-international kijkt vooruit naar de toekomst en is vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit tevoren. Ajax-fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar het moment waarop hun geliefde icoon weer volledig hersteld en actief betrokken zal zijn bij de club.