×
Home Livescore

Guus Franke redt Vitesse met succes als geldschieter

Guus Franke redt Vitesse met succes als geldschieter
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 07:16 uur

Voetbalclub Vitesse kan opgelucht ademhalen nu geldschieter Guus Franke met succes het voortbestaan van de club heeft weten te redden. Na eerder te hebben moeten afhaken, besloot Franke toch nog een ultieme poging te wagen om de benodigde financiën rond te krijgen. Tot grote vreugde van de investeerder slaagde hij erin om de nodige papieren in orde te maken, waardoor Vitesse voorlopig gered is van financiële ondergang.

Franke, die al lange tijd betrokken is bij de club, is opgelucht en verheugd dat hij Vitesse heeft kunnen helpen in deze moeilijke periode. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben uiteindelijk geleid tot een positieve uitkomst voor de Arnhemse club. De supporters van Vitesse kunnen opgelucht ademhalen en zich weer richten op het voetbal, wetende dat hun geliefde club voorlopig gered is dankzij de inspanningen van Franke.

De investeerder kijkt met vertrouwen naar de toekomst van Vitesse en is vastbesloten om de club te blijven ondersteunen waar nodig. Zijn betrokkenheid en toewijding aan de club zijn van onschatbare waarde gebleken in deze moeilijke tijden. Met Franke aan boord kan Vitesse weer vooruit kijken en zich concentreren op sportieve successen, wetende dat de financiële basis stevig staat dankzij zijn inspanningen.