×
Home Livescore

PSV weigert Pepi, Tillman en Saibari Olympische Spelen

PSV weigert Pepi, Tillman en Saibari Olympische Spelen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 14:32 uur

PSV weigert Ricarco Pepi, Malik Tillman en Ismael Saibari deelname aan de Olympische Spelen

Het Eindhovense voetbalteam PSV heeft besloten om Ricarco Pepi, Malik Tillman en Ismael Saibari geen toestemming te geven om deel te nemen aan de aankomende Olympische Spelen. Het voetbaltoernooi van de spelen staat gepland om eind juli van start te gaan, wat betekent dat het trio mogelijk het begin van het nieuwe seizoen zou moeten missen als ze wel zouden deelnemen.

De beslissing van PSV om de drie spelers niet vrij te geven voor de Olympische Spelen kan worden gezien als een strategische zet om de kern van het team intact te houden voor de start van het nieuwe seizoen. Met Pepi, Tillman en Saibari in de gelederen zou PSV mogelijk verzwakt aan de competitie kunnen beginnen, wat de ambities voor het komende seizoen in gevaar zou kunnen brengen.

Hoewel het voor de spelers zelf wellicht teleurstellend is om niet deel te kunnen nemen aan het prestigieuze sportevenement, zullen ze zich nu volledig kunnen richten op hun clubverplichtingen bij PSV. Het is nog niet bekend hoe de betrokken spelers en hun management zullen reageren op het besluit van de club, maar het is duidelijk dat PSV vastbesloten is om de focus te behouden op het behalen van succes in de nationale competitie.