×
Home Livescore

Khalid Boulahrouz: "Schandalig voetbal Frankrijk op EK Duitsland."

Khalid Boulahrouz:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 15:24 uur

Voormalig Nederlands international Khalid Boulahrouz heeft geen goed woord over voor het spel van het Franse nationale voetbalteam tijdens het EK in Duitsland. De voormalige verdediger, die 35 keer uitkwam voor Oranje, noemde het optreden van Les Bleus tegen België op maandagavond 'schandalig'. Boulahrouz uitte zijn teleurstelling over het vertoonde spel van de ploeg onder leiding van bondscoach Didier Deschamps.

De kritiek van Boulahrouz komt nadat Frankrijk een teleurstellende vertoning liet zien in de wedstrijd tegen België. De Franse ploeg slaagde er niet in om indruk te maken en leek moeite te hebben om hun stempel op de wedstrijd te drukken. Voor Boulahrouz was het duidelijk dat de prestatie van Les Bleus ver beneden de maat was en hij aarzelde niet om zijn ongenoegen te uiten over het gebrek aan kwaliteit en passie in het spel van de Fransen.

Als voormalig international weet Boulahrouz als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn op het hoogste niveau. Zijn scherpe analyse van het spel van Frankrijk op het EK weerspiegelt zijn kritische blik en passie voor het voetbal. Met zijn uitspraken hoopt Boulahrouz wellicht dat de Franse ploeg wakker geschud wordt en beter gaat presteren in de rest van het toernooi. Het is duidelijk dat hij gelooft dat er meer in het team zit en dat ze beter kunnen dan wat ze tot nu toe hebben laten zien.