×
Home Livescore

RKC Waalwijk strikt Curaçaos international Roshon van Eijma

RKC Waalwijk strikt Curaçaos international Roshon van Eijma
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 18:56 uur

RKC Waalwijk heeft zijn defensie versterkt met de komst van de talentvolle verdediger Roshon van Eijma. De Curaçaose international maakt de overstap van Keuken Kampioen Division-club TOP Oss naar de Eredivisie. Met deze transfer hoopt RKC Waalwijk de achterhoede te versterken en meer stabiliteit toe te voegen aan het team.

Van Eijma staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om zowel in het centrum als op de flanken te spelen. De 23-jarige verdediger heeft al ervaring opgedaan in het Nederlandse profvoetbal en wordt gezien als een veelbelovend talent voor de toekomst. Zijn fysieke kracht en tactisch inzicht maken hem een waardevolle toevoeging aan de selectie van RKC Waalwijk.

De transfer van Van Eijma naar RKC Waalwijk markeert een belangrijke stap in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. De club is verheugd met de komst van de verdediger en kijkt uit naar wat hij kan toevoegen aan het team. Met zijn talent en ambitie zal Van Eijma ongetwijfeld een belangrijke rol gaan spelen in de plannen van RKC Waalwijk voor het komende seizoen.