×
Home Livescore

Timon Wellenreuther verlengt contract bij Feyenoord tot 2025

Timon Wellenreuther verlengt contract bij Feyenoord tot 2025
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 20:08 uur

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther heeft besloten om zijn toekomst aan de club te verbinden door zijn contract te verlengen. Het nieuws, dat werd bekendgemaakt door 1908, bevestigt dat de Duitse keeper zijn huidige verbintenis, die tot de zomer van 2025 liep, zal verlengen. Met deze contractverlenging laat Wellenreuther zien dat hij gelooft in de plannen en ambities van Feyenoord en graag deel wil blijven uitmaken van het team.

De 25-jarige doelman, die in 2019 naar Feyenoord kwam, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en betrouwbare spel tussen de palen. Zijn beslissing om zijn contract te verlengen zal ongetwijfeld goed nieuws zijn voor de clubleiding, medespelers en supporters van Feyenoord. Wellenreuther heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor het team en met zijn verlengde verblijf zal hij een cruciale rol blijven spelen in de jacht op succes.

De contractverlenging van Timon Wellenreuther markeert een belangrijke stap voor Feyenoord in het versterken van de selectie en het behouden van talentvolle spelers. Met zijn ervaring, kwaliteiten en toewijding is de Duitse doelman een waardevolle aanwinst voor de Rotterdamse club. De fans kunnen dan ook uitkijken naar meer spectaculaire reddingen en belangrijke bijdragen van Wellenreuther in de komende seizoenen.