×
Home Livescore

Ajax geïnteresseerd in Juventus-verdediger Daniele Rugani

Ajax geïnteresseerd in Juventus-verdediger Daniele Rugani
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 20:48 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe aanwinst in de vorm van Daniele Rugani. De 29-jarige verdediger, die momenteel onder contract staat bij Juventus, lijkt op het punt te staan om de overstap te maken naar de Nederlandse club. Trainer Francesco Farioli van Ajax is naar verluidt zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Rugani en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan zijn team.

Volgens de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà is de kans groot dat Rugani Juventus zal verlaten en zijn carrière zal voortzetten bij Ajax. De Amsterdamse club heeft al enige tijd interesse getoond in de Italiaanse verdediger en lijkt nu dicht bij het afronden van de transfer te zijn. Rugani, die bekend staat om zijn sterke verdedigende spel en tactisch inzicht, zou een belangrijke versterking kunnen zijn voor Ajax in zowel de nationale competitie als in Europees verband.

Met de mogelijke komst van Rugani zou Ajax zijn defensie aanzienlijk kunnen versterken en meer stabiliteit kunnen brengen in het team. De ervaren verdediger heeft al de nodige ervaring op het hoogste niveau en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Farioli. De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Rugani en hopen dat hij snel zijn handtekening zal zetten onder een contract bij de club.