×
Home Livescore

Advocaat looft Veerman als Kroos, Van der Gijp sceptisch.

Advocaat looft Veerman als Kroos, Van der Gijp sceptisch.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 00:16 uur

Voetbaltrainer Dick Advocaat uit zijn lof over de talenten van Joey Veerman. De ervaren coach ziet in de jonge middenvelder een vergelijkbare stijl als die van de Duitse sterspeler Toni Kroos. Advocaat prijst Veerman om zijn technische vaardigheden en visie op het veld, waardoor hij een belangrijke spil kan worden in het team.

Echter, niet iedereen is het eens met Advocaat's vergelijking. Collega-analist René van der Gijp is van mening dat Veerman nog niet op het niveau van Kroos zit en dat het te vroeg is om dergelijke vergelijkingen te maken. Van der Gijp benadrukt dat Veerman nog veel te bewijzen heeft en zich verder moet ontwikkelen om in de buurt te komen van de klasse van Kroos.

De discussie tussen Advocaat en Van der Gijp zorgt voor verdeeldheid in de voetbalwereld. Terwijl Advocaat gelooft in de potentie van Veerman en zijn vergelijking met Kroos, blijft Van der Gijp realistisch over de ontwikkeling van de jonge speler. Het is duidelijk dat de meningen over Veerman's kwaliteiten uiteenlopen en dat zijn prestaties op het veld nauwlettend zullen worden gevolgd door zowel fans als experts.