×
Home Livescore

Van der Gijp lovend over De Vrij en Dumfries

Van der Gijp lovend over De Vrij en Dumfries
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 07:56 uur

Tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Roemenië heeft voetbalanalist René van der Gijp volop genoten van het spel van twee specifieke spelers. In een recente uitzending van het programma Vandaag Inside Oranje deelde Van der Gijp zijn lof voor Stefan de Vrij en Denzel Dumfries. De analist prees De Vrij om zijn ijzersterke optreden in de verdediging, waarbij de verdediger van Internazionale indruk maakte met zijn solide spel en slimme positionering. Echter, het was Dumfries die de absolute favoriet van Van der Gijp was tijdens de wedstrijd.

Van der Gijp benadrukte in zijn analyse dat Denzel Dumfries een uitstekende wedstrijd speelde en zijn veelzijdigheid op het veld liet zien. De rechtsback van PSV was zowel defensief als aanvallend van grote waarde voor het Nederlands elftal. Met zijn snelheid, kracht en drang naar voren wist Dumfries keer op keer gevaar te stichten voor het Roemeense doel. Van der Gijp prees de energie en passie waarmee Dumfries speelde en noemde hem een speler om in de gaten te houden voor de toekomst.

Hoewel Stefan de Vrij ook lof ontving van Van der Gijp, was het vooral Denzel Dumfries die de show stal volgens de voetbalanalist. Met zijn sterke optreden en aanvallende impulsen wist Dumfries indruk te maken en zijn stempel te drukken op de wedstrijd. Van der Gijp kijkt dan ook met veel plezier terug op het spel van Dumfries en De Vrij tijdens het duel tegen Roemenië en ziet veel potentie in beide spelers voor het Nederlands elftal.