×
Home Livescore

Calhanoglu: "Oranje sterke tegenstander, Turkije klaar voor uitdaging"

Calhanoglu:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 09:16 uur

Na de overwinning van Turkije op Oostenrijk heeft Hakan Calhanoglu zich kort maar krachtig uitgelaten over het aanstaande duel met Oranje. De Turkse spelmaker erkent dat het Nederlands elftal een geduchte tegenstander is. Calhanoglu, die momenteel in topvorm verkeert, kijkt uit naar de uitdaging die het duel met Nederland met zich meebrengt.

Met zijn scherpe passes en doelgerichte spel heeft Calhanoglu een cruciale rol gespeeld in de recente successen van het Turkse nationale team. De middenvelder is vastbesloten om zijn goede vorm voort te zetten en hoopt zijn stempel te drukken tegen Oranje. De wedstrijd tegen Nederland belooft een spannend en intens duel te worden, waarbij Calhanoglu en zijn teamgenoten tot het uiterste zullen gaan om een goed resultaat neer te zetten.

De confrontatie met het Nederlands elftal zal een belangrijke test zijn voor Turkije, dat momenteel op koers ligt voor kwalificatie voor het WK. Calhanoglu en zijn medespelers zijn vastberaden om te laten zien dat ze kunnen concurreren met de beste teams in Europa. De Turkse fans kijken reikhalzend uit naar het duel en hopen op een overwinning die hun team dichter bij het einddoel brengt.