×
Home Livescore

UEFA onderzoekt Demiral na heldenrol Turkije tegen Oostenrijk.

UEFA onderzoekt Demiral na heldenrol Turkije tegen Oostenrijk.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 12:08 uur

De UEFA heeft aangekondigd een onderzoek te starten naar de acties van Merih Demiral, de verdediger die dinsdagavond de held van Turkije werd in de wedstrijd tegen Oostenrijk. Hoewel Demiral cruciaal was voor zijn team, heeft zijn gedrag mogelijk gevolgen voor de aankomende kwartfinale van het EK tegen het Nederlands elftal.

Na zijn indrukwekkende optreden in de laatste groepswedstrijd, waarin hij een belangrijke rol speelde bij de overwinning van Turkije, lijkt Demiral nu onder vuur te liggen van de UEFA. Zijn acties tijdens de wedstrijd tegen Oostenrijk hebben geleid tot vragen over zijn gedrag en mogelijke overtredingen.

Met de kwartfinale tegen Nederland in het vooruitzicht, zal het onderzoek van de UEFA naar Demiral zeker invloed hebben op de opstelling en strategie van het Turkse team. De verdediger zal nu moeten afwachten wat de uitkomst van het onderzoek zal zijn en of hij eventueel geschorst zal worden voor de belangrijke wedstrijd tegen Oranje.

De fans van zowel Turkije als Nederland zullen gespannen afwachten hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en welke impact het zal hebben op het verloop van het EK. Demiral zal nu moeten laten zien hoe hij omgaat met deze druk en of hij in staat is zijn team te blijven ondersteunen in de strijd om de Europese titel.