×
Home Livescore

Cruciale Gakpo schittert voor Oranje in EK-overwinning

Cruciale Gakpo schittert voor Oranje in EK-overwinning
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 12:56 uur

Na de indrukwekkende overwinning van het Nederlands elftal op Roemenië (3-0) in de achtste finale van het EK, heeft voormalig international Arnold Mühren benadrukt hoe belangrijk Cody Gakpo is voor het team. De jonge aanvaller liet zijn stempel op de wedstrijd met een doelpunt en een assist, waarmee hij zijn waarde voor Oranje nogmaals onderstreepte.

Met zijn uitstekende prestaties op het Europese podium heeft Gakpo bewezen dat hij een onmisbare schakel is geworden in het Nederlands elftal. Zijn doelpunt en assist tegen Roemenië tonen aan dat hij niet alleen over talent beschikt, maar ook over de mentale kracht om op cruciale momenten te excelleren.

Mühren, die zelf successen behaalde met het Nederlands elftal, is vol lof over de bijdrage van Gakpo en gelooft dat de aanvaller een sleutelrol kan spelen in de verdere ambities van Oranje op het EK. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Gakpo laten zien dat hij een speler is waarop bondscoach Frank de Boer kan bouwen in de jacht naar succes.