×
Home Livescore

Bayern München bereikt akkoord met Fulham over Palhinha-transfer.

Bayern München bereikt akkoord met Fulham over Palhinha-transfer.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 14:32 uur

Bayern München heeft een belangrijke stap gezet in de transfer van Joao Palhinha van Fulham, zo bevestigen bronnen waaronder The Athletic. De Duitse topclub was afgelopen zomer al dichtbij het vastleggen van de middenvelder, maar nu lijkt de deal eindelijk rond te zijn. De transfersom is overeengekomen tussen Bayern München en Fulham, waardoor Palhinha binnenkort zijn opwachting zal maken bij 'Der Rekordmeister'.

De Portugese middenvelder Palhinha staat bekend om zijn sterke fysieke spel en tactisch inzicht op het veld. Zijn komst naar Bayern München zal naar verwachting de selectie van de club versterken en trainer Julian Nagelsmann meer opties bieden op het middenveld. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Palhinha een waardevolle toevoeging zijn voor het team in de jacht op nationale en internationale successen.

De transfer van Joao Palhinha naar Bayern München markeert een belangrijke stap in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zich te meten met enkele van de beste spelers ter wereld in de Bundesliga. De fans van 'Der Rekordmeister' zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële presentatie van Palhinha en zijn eerste optreden in het iconische shirt van de club. Met de overeenkomst tussen Bayern München en Fulham lijkt de weg vrij voor een nieuwe uitdaging voor de getalenteerde middenvelder.