×
Home Livescore

Guus Franke mogelijk redder in nood voor Vitesse

Guus Franke mogelijk redder in nood voor Vitesse
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 14:56 uur

Voormalig ondernemer Guus Franke heeft zijn zinnen gezet op het terugbrengen van Vitesse naar de Eredivisie. De ambitieuze Franke, die recentelijk werd benaderd voor een mogelijke overname van de club, lijkt vastberaden om de Arnhemmers weer op de kaart te zetten. Hoewel de weg naar succes nog lang is, gelooft Franke dat met hard werk en toewijding de club weer kan floreren in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie.

Franke, die bekend staat om zijn ondernemersgeest en vastberadenheid, ziet de uitdaging bij Vitesse als een unieke kans om zijn stempel te drukken in de voetbalwereld. Na de initiƫle benadering twee weken geleden, heeft Franke serieus nagedacht over de mogelijkheden en lijkt hij nu klaar te zijn om de handschoen op te pakken en de club te helpen herrijzen.

Hoewel er nog veel werk aan de winkel is in Arnhem, is de hoop en verwachting rondom Franke hooggespannen. Met zijn ervaring en visie hoopt hij niet alleen de sportieve prestaties van Vitesse te verbeteren, maar ook de club als geheel naar een hoger niveau te tillen. De supporters van Vitesse kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen onder de leiding van deze gedreven ondernemer.