×
Home Livescore

Ajax misgrijpt Bayern-talent Zvonarek: huurtransfer naar Sturm Graz

Ajax misgrijpt Bayern-talent Zvonarek: huurtransfer naar Sturm Graz
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 15:08 uur

Ajax heeft helaas het talent van Bayern München, Lovro Zvonarek, misgelopen. De veelbelovende negentienjarige Kroaat zal zijn kunsten vertonen bij Sturm Graz, zo meldt de Duitse krant BILD. De Amsterdamse club leek lange tijd in de race te zijn voor de handtekening van Zvonarek, maar uiteindelijk heeft Sturm Graz aan het langste eind getrokken.

Zvonarek wordt voorlopig op huurbasis overgenomen door de Oostenrijkse club, waar hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op het hoogste niveau. Ajax zal dus nog even geduld moeten hebben voordat ze de Kroatische belofte eventueel kunnen verwelkomen in de toekomst.

De transfer van Lovro Zvonarek naar Sturm Graz markeert een nieuwe stap in zijn jonge carrière en biedt hem de mogelijkheid om zich te bewijzen in een competitieve omgeving. Voor Ajax betekent het echter een gemiste kans om een veelbelovend talent aan te trekken, maar de club zal ongetwijfeld blijven zoeken naar versterkingen om hun team te versterken en successen te behalen in de toekomst.