×
Home Livescore

Priske: Overeenkomsten met Slot in aanpak Feyenoord zichtbaar

Priske: Overeenkomsten met Slot in aanpak Feyenoord zichtbaar
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 16:48 uur

Nieuwe Feyenoord-coach Brian Priske heeft aangegeven dat hij overeenkomsten ziet tussen zijn eigen aanpak en die van zijn voorganger Arne Slot. De Deense trainer, die onlangs werd aangesteld bij de Rotterdamse club, heeft laten weten dat hij van plan is om in de voetsporen van Slot te treden en zijn eigen stempel te drukken op het team.

Priske, die eerder succesvol was als coach van het Deense FC Midtjylland, heeft aangegeven dat hij van plan is om aanvallend en attractief voetbal te spelen met Feyenoord. Hij wil de Rotterdamse fans laten genieten van mooi en dynamisch spel, en is vastbesloten om het team naar successen te leiden in het komende seizoen.

De nieuwe coach heeft al laten doorschemeren dat hij hoge verwachtingen heeft van zijn spelers en dat hij gelooft in de kwaliteiten van de selectie. Hij heeft aangegeven dat hij hard zal werken om het beste uit het team te halen en om de spelers te motiveren om tot grote prestaties te komen. De fans van Feyenoord kunnen zich dus verheugen op een seizoen vol passie, strijd en hopelijk ook successen onder leiding van Brian Priske.