×
Home Livescore

Richard van der Venne terug bij RKC Waalwijk

Richard van der Venne terug bij RKC Waalwijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 17:16 uur

Na een periode van twee buitenlandse avonturen keert Richard van der Venne terug naar vertrouwd terrein bij RKC Waalwijk. De 32-jarige linkspoot is weer speler van de Brabantse club, waar hij eerder al succesvol actief was. Van der Venne komt transfervrij over en zal zijn ervaring en kwaliteiten inzetten om RKC te versterken in het komende seizoen.

De terugkeer van Van der Venne naar RKC Waalwijk markeert een belangrijk hoofdstuk in zijn carrière. Na zijn buitenlandse uitstapjes is hij vastbesloten om weer te schitteren op de Nederlandse velden. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zal hij een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Joseph Oosting.

De supporters van RKC Waalwijk kunnen zich verheugen op de terugkeer van Van der Venne, die bekend staat om zijn dynamiek en doelgerichtheid. Zijn ervaring en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor de ploeg, zowel binnen als buiten het veld. Met zijn terugkeer hoopt RKC op een succesvolle samenwerking en een positieve impuls voor het komende seizoen.