×
Home Livescore

Toekomst David Hancko bij Feyenoord onzeker volgens Priske

Toekomst David Hancko bij Feyenoord onzeker volgens Priske
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 17:32 uur

Tijdens zijn eerste persconferentie als kersverse trainer van Feyenoord heeft Brian Priske gesproken over de toekomst van verdediger David Hancko. De Deense coach liet weten dat Hancko een speler is met veel potentie en dat hij gelooft in zijn kwaliteiten. De grote vraag die momenteel in Rotterdam rondzingt, is of de toekomst van de Slowaakse verdediger daadwerkelijk in de Kuip ligt.

Priske gaf aan dat hij graag met Hancko wil praten over zijn plannen en ambities binnen het team. De trainer benadrukte het belang van een goede communicatie en samenwerking om tot de beste resultaten te komen. Hancko, die vorig seizoen werd gehuurd van het Tsjechische Sparta Praag, wist met zijn sterke optredens de aandacht op zich te vestigen.

De supporters van Feyenoord zijn benieuwd of Hancko onder Priske een nog grotere rol kan gaan spelen binnen het team. De verdediger heeft laten zien over de juiste mentaliteit en technische vaardigheden te beschikken, maar het is nu aan de nieuwe trainer om te bepalen hoe hij deze talentvolle speler verder wil ontwikkelen. De komende weken zullen duidelijkheid moeten brengen over de toekomst van Hancko in de Kuip.