×
Home Livescore

Manchester United meldt zich voor assistent-trainer René Hake

Manchester United meldt zich voor assistent-trainer René Hake
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 18:16 uur

Manchester United heeft een officieel bod uitgebracht bij Go Ahead Eagles voor de ervaren René Hake. De hoofdtrainer van de club uit Deventer wordt gezien als de topkandidaat om de nieuwe assistent te worden van Erik ten Hag bij de Engelse grootmacht. De interesse van Manchester United in Hake komt niet uit de lucht vallen, gezien zijn succesvolle track record en reputatie in het Nederlandse voetbal.

René Hake heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met zijn werk bij Go Ahead Eagles, waar hij de club naar successen heeft geleid. Zijn tactische inzicht en leiderschap hebben hem geliefd gemaakt bij zowel spelers als fans. Het is dan ook geen verrassing dat een club als Manchester United interesse toont in het aantrekken van Hake als assistent-trainer.

De mogelijke overstap van René Hake naar Manchester United zou een grote stap voorwaarts betekenen in zijn carrière. Het werken onder de ervaren Erik ten Hag en het coachen van topvoetballers bij een club als Manchester United zou een unieke kans zijn voor de ambitieuze trainer. De onderhandelingen tussen de clubs zijn nog gaande, maar de verwachting is dat er snel duidelijkheid zal komen over de toekomst van René Hake.