×
Home Livescore

René Hake naar Manchester United, Eagles zoekt nieuwe trainer

René Hake naar Manchester United, Eagles zoekt nieuwe trainer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 21:16 uur

Het is bijna zover: René Hake staat op het punt om de overstap te maken naar Manchester United. De laatste formaliteiten worden momenteel afgerond, waardoor de weg vrij is voor Hake om aan de slag te gaan bij de Engelse topclub. Dit betekent echter dat Go Ahead Eagles nu op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer om het gat dat Hake achterlaat op te vullen.

Volgens bronnen van RTV Oost heeft Go Ahead Eagles al een aantal potentiële kandidaten op het oog. Onder hen bevinden zich bekende namen als Maurice Steijn, Marcel Keizer en Bas Sibum. Deze trainers worden gezien als serieuze opties om het roer over te nemen bij de club uit Deventer. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het selectieproces, aangezien Go Ahead Eagles snel een beslissing moet nemen om de technische staf voor het nieuwe seizoen op orde te hebben.

Maurice Steijn, voormalig trainer van onder andere VVV-Venlo en NAC Breda, wordt gezien als een ervaren coach met een bewezen staat van dienst in het Nederlandse voetbal. Marcel Keizer, die eerder aan het roer stond bij Ajax en Sporting Portugal, brengt een schat aan internationale ervaring met zich mee. Bas Sibum, die momenteel werkzaam is als assistent-trainer bij Go Ahead Eagles, zou een logische keuze zijn vanwege zijn bekendheid met de club en spelersgroep.

Het is nog niet duidelijk wanneer Go Ahead Eagles de knoop doorhakt en een definitieve keuze maakt voor de nieuwe hoofdtrainer. Fans en spelers van de club zullen met spanning uitkijken naar de aankondiging van de nieuwe coach, in de hoop dat hij de successen van René Hake kan voortzetten en Go Ahead Eagles naar nieuwe hoogten kan leiden in het komende seizoen.