×
Home Livescore

Kökcü mist kwartfinale tegen Nederland door schorsing EK

Kökcü mist kwartfinale tegen Nederland door schorsing EK
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 23:08 uur

Orkun Kökcü, de talentvolle middenvelder van het Turkse nationale team, heeft zich op dinsdag weten te kwalificeren voor de kwartfinale van het EK na een spannende 1-2 overwinning op Oostenrijk. De 20-jarige Kökcü speelde een belangrijke rol in deze overwinning en was een sleutelspeler voor zijn team tijdens het toernooi.

Echter, tot zijn grote teleurstelling zal Kökcü de kwartfinale tegen Nederland moeten missen vanwege een schorsing. Deze harde klap komt extra hard aan voor de jonge speler, die zich er terdege van bewust is hoe bijzonder het zou zijn geweest om tegen zijn geboorteland te spelen in zo'n belangrijke wedstrijd op het Europese podium.

In een openhartig gesprek met het Algemeen Dagblad gaf Kökcü aan dat het missen van de confrontatie met Nederland hem zwaar valt. Hij had gehoopt om juist in deze wedstrijd zijn kwaliteiten te tonen en een bijdrage te leveren aan het succes van zijn team. De schorsing is een bittere pil om te slikken voor de jonge speler, die ongetwijfeld alles op alles zal zetten om zijn team vanaf de zijlijn te steunen en zich voor te bereiden op zijn terugkeer in latere wedstrijden.